Marc

Mijn naam is Marc Krull en ik ben getrouwd met Marina, vader van twee prachtige kinderen Lizz en Dexx. Samen met mijn gezin woon ik in een heerlijk huis in Wormer, uiteraard aan een sloot (je houdt van vissen of niet 😉)

Samen vissen met mijn dochter vanuit de tuin.

Het vissen is bij mij met de paplepel ingegoten. Eerst op witvis en daarna ging ik op vijf jarige leeftijd al met mijn vader achter de rovers aan.

Het vissen heeft mij nooit meer losgelaten, want wat is er nu mooier dan heerlijk buiten in de natuur bezig te zijn, metde spanning dat je weet dat je aas elk moment gepakt kan worden.

40 jaar nadat ik mijn eerste vis ving, sta ik nu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als visgids en staat er nu een mooie compleet uitgeruste visboot op trailer in de garage. Klaar om samen met u en eventueel uw vriend(in), man, vrouw, zoon, dochter etc. achter de roofvis aan te gaan.

En inmiddels mag ik mij zelf ook prostaffer voor het merk Akkoi noemen.

Ook als u nog nooit gevist heeft en niet in het bezit bent van een visvergunning bent u bij mij aan het juiste adres.

Hengelssport Vereniging Zaanstreek (HVZ) , geeft mij de mogelijkheid om voor u een dag vergunning aan te vragen zodat u niet meteen een vispas hoeft aan te schaffen om te vissen in de prachtige Zaanstreek. Een dag vergunning kost slechts €12,50,- per persoon extra.

Op de achtergrond de Zaanse Schans

Kijk rustig even rond op mijn website.

Graag zie ik u terug op mijn boot om een geweldige visdag te beleven!!