Links

Diverse links naar mijn partners:

Amsterdamse hengelsportvereniging: ahv.mijnhengelsportvereniging

Sinds April 2019 ben ik ook in het bezit van het keurmerk van de Amsterdamse Hengelsport Vereniging. Altijd al eens willen vissen op het IJ? Dan kunt u hiervoor ook bij mij terecht.

keurmerk-bewerkt_343810417225651571996128.jpg

 

Ook ben ik in het bezit van het Certified Dutch Fisching Guides keurmerk.

signature_IMG_20181024_142603_021_0

voor meer in formatie over dit keurmerk en de voorwaarden waar aan voldaan moet worden kunt u terecht op de website van de Snoekstudiegroep Nederland België.

 

 

Vanaf half maart 2019 ben ik dealer van nieuwe accu’s Batterylabs

Batterylabs Lithium accu's
Batterylabs Lithium accu’s

Algemeen

 

Dit type accu is speciaal ontworpen voor elektrisch varen en de hengelsport. Vanaf de basis is dit product ontworpen voor zijn doel, dit zie je aan de buitenkant direct terug aan de robuuste behuizing met stevige rubber randen, die tevens goed grip geven aan het product. De verzonken accupolen (M5) en handige indicator maken het ontwerp af. Eenvoudig opladen kan via de ingebouwde XLR plug, deze kan tevens gebruikt worden als output voor randapparatuur.

BMS

 

Het BMS in deze lithium accu balanceert de cellen en beschermd tegen overladen, diep ontladen, te hoge temperatuur, kortsluiting en te hoge stromen. Dit BMS werkt geheel automatisch, wanneer een grenswaarde wordt overschreden blokkeert de accu, deze herstelt zichzelf als deze wordt gescheiden van de verbruiker. Omdat wij gebruik maken van BMSen die over dezelfde MOSFETs kunnen laden en ontladen is er geen aparte laadstekker nodig, dit verhoogt de mogelijke laadstroom en maakt het ook mogelijk deze accu’s te gebruiken voor regeneratieve systemen. Door het efficiënte ontwerp van de PCB gebruikt de BMS zeer weinig energie en duurt het enkele jaren voordat de accu volledig is ontladen. Het voor langere tijd wegzetten is dan ook geen probleem.

Cellen

 

Dit type accu maakt gebruik van LiFePO4 cellen. Deze chemische samenstelling maakt het mogelijk een nagenoeg gelijk voltage aan te bieden als een 12V lood accu, waar de meeste 12V elektro buitenboordmotoren op zijn ontworpen. Dit voltage maakt het tevens mogelijk dat 12V randapparatuur veilig kan worden aangesloten op deze accu.

Oplader

 

De 4-stage oplader heeft een CC/CV laadprofiel en is voorzien van geavanceerde IC geregelde hoog frequent schakelende laadtechniek. Naast de lage EMC uitstoot heeft deze oplader ook een hoog rendement. Het is ook mogelijk de accu te laden met andere opladers, mits deze geschikt is voor het type accu, als U daar vragen over heeft raden wij U aan contact met ons op te nemen.

Garantie

 

Dit type accu heeft 24 maanden garantie.

Voor meer informatie of bestellingen kunt u een e-mail sturen

 

 

Broeder de Vries /Dutch Medical Group.

Dankzij de steun van broeder de vries evenementen service ben ik in het bezit van een E.H.B.O diploma. En is mijn boot uitgerust met een degelijke E.H.B.O koffer en zelfs een A.E.D.

Bij grote manifestaties en bedrijfsfestiviteiten verzorgt Broeder de Vries Dutch Medical Services medische ondersteuning.
Voor deze zogenaamde Medische Evenementen Service wordt gebruik gemaakt van speciaal ingerichte EHBO-ruimtes en indien nodig staan één of meerdere (motor)ambulances stand-by.

Voor de medische evenementen service worden eerste hulpverleners, (gespecialiseerd)verpleegkundigen of artsen ingezet met een ruime ervaring in de acute hulpverlening.

Door ruime ervaring kan broeder de Vries Dutch Medical Services een juiste risico inventarisatie uitvoeren en de vergunningaanvraag voor het evenement begeleiden.

Broeder de Vries is van de samenwerkende bedrijven binnen de Dutch Medical Group

Autoservice Eric Jongens

Met 14 jaar ervaring als Service Adviseur bij verschillende automerken dealers, weet ik hoe belangrijk een betrouwbaar adres is voor het onderhoud van uw auto.
Voor mijn onderhoud/reparatie en apk ga ik naar een betrouwbare vakkundige garage.
Eric is een zeer kundige monteur met verstand van zaken.

Autoservice Eric Jongens: Autoservice Eric Jongens

Catch and Release
Als lokale ondernemer ben ik aangesloten bij Catch and Release, zij zetten zich in voor de lokale ondernemers. Als je lid bent krijg je onder andere korting bij diverse hengelsportzaken en dus ook bij mij.

Catch and Release Nederland: Catch and Release

 

Erik Verloop Visgids Vissen op Loosdrecht

voor grotere groepen werk ik samen met Erik Verloop

Vissen op Loosdrecht

 

Treffers Fishing en Outdoor

Vanaf februari 2019 krijgt u bij een boeking van een hele dag vissen: 15% korting in de webshop van de Hengelsportzaak van West Friesland: Treffers Fishing en Outdoor. 

Het is ook zeker de moeite om bij Treffers langs te gaan en daarna in de prachtige omgeving de velen vaarten en sloten af te struinen naar vis.

Mijn voorkeur gaat uit naar lokale hengelsportzaken waar ze verstand van zaken hebben en nog weten wat service is.

En ook voor Treffers Fishing en Outdoor geldt dit zeker.

Treffers Fishing en Outdoor

Watersportcentrum Wormer
Bij Ed en Jolanda Sybrandy van Watersportcentrum Wormer kocht ik mijn eerste visboot, buitenboord motor en trailer. Inmiddels vaar ik alweer rond met mijn derde visboot.
Hier kunt u terecht voor de aanschaf van een (vis)boot/sloep met buitenboordmotor, met of zonder trailer, tot alle watersport gerelateerde producten. Goed en eerlijk advies is wat u kunt verwachten bij Watersportcentrum Wormer.

Sinds begin oktober 2016 is Pim Bakker gestart met zijn onderneming His Watersport binnen Watersportcentrum Wormer.
His Watersport, gevestigd in en in samenwerking met officieel Suzuki Marine-dealer Watersportcentrum Wormer aan de Veerdijk 26 in Wormer.
Staat garant voor goede service, advies en reparatie aan en onderhoud van buitenboordmotoren. De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats aan de Veerdijk óf, indien gewenst, op locatie.
Pim is een vakkundige monteur die zijn werk uiterst precies uitvoert.
Samen zorgen zij dat ik ten alle tijden op mijn boot en buitenboordmotor kan vertrouwen.

Watersportcentrum Wormer: Watersportcentrum Wormer

His watersport: His watersport

Vispas/Vergunningen
Natuurlijk heeft u om te vissen een vispas nodig. Deze kunt u verkrijgen bij de hengelsportvereniging of de lokale hengelsportzaak.
Zelf ben ik lid van onderstaande hengelsportverenigingen.

 

Hengelsportvereniging Zaanstreek: HVZ

hier kunt u mijn online agenda inzien en boeken