Nieuws updates

15 april 2019.

Keurmerk Amsterdamse Hengelsport Vereniging


Dankbaar, blij en trots dat ik nu ook het keurmerk voor visgidsen van de Amsterdamse Hengelsport Vereniging heb. https://ahv.mijnhengelsportvereniging.nl/actueel/visgidsen-amsterdam.html
Februari_ Maart 2019:

Next Level Fishing Experience 2019

Vandaag voor het 2de jaar op de Next Level Fishing Experience gestaan in de Broekerveiling.

Samen met Danny een geweldige beurs gedraaid en het publiek kennis mogen laten maken met de geweldige accu’s van Batterylabs en de nieuwe generatie van Humminbird.

Het was net als vorig jaar weer een echte hengelsport belevenis voor jong en oud.

Onze complimenten en dank aan Michel Oostdijk van Next Level Fishing voor het organiseren van zo’n geweldig evenement op deze unieke lokatie.

Vanaf half maart 2019 ben ik dealer van nieuwe accu’s Batterylabs

Algemeen

Dit type accu is speciaal ontworpen voor elektrisch varen en de hengelsport. Vanaf de basis is dit product ontworpen voor zijn doel, dit zie je aan de buitenkant direct terug aan de robuuste behuizing met stevige rubber randen, die tevens goed grip geven aan het product. De verzonken accupolen (M5) en handige indicator maken het ontwerp af. Eenvoudig opladen kan via de ingebouwde XLR plug, deze kan tevens gebruikt worden als output voor randapparatuur.

BMS

Het BMS in deze lithium accu balanceert de cellen en beschermd tegen overladen, diep ontladen, te hoge temperatuur, kortsluiting en te hoge stromen. Dit BMS werkt geheel automatisch, wanneer een grenswaarde wordt overschreden blokkeert de accu, deze herstelt zichzelf als deze wordt gescheiden van de verbruiker. Omdat wij gebruik maken van BMSen die over dezelfde MOSFETs kunnen laden en ontladen is er geen aparte laadstekker nodig, dit verhoogt de mogelijke laadstroom en maakt het ook mogelijk deze accu’s te gebruiken voor regeneratieve systemen. Door het efficiënte ontwerp van de PCB gebruikt de BMS zeer weinig energie en duurt het enkele jaren voordat de accu volledig is ontladen. Het voor langere tijd wegzetten is dan ook geen probleem.

Cellen

Dit type accu maakt gebruik van LiFePO4 cellen. Deze chemische samenstelling maakt het mogelijk een nagenoeg gelijk voltage aan te bieden als een 12V lood accu, waar de meeste 12V elektro buitenboordmotoren op zijn ontworpen. Dit voltage maakt het tevens mogelijk dat 12V randapparatuur veilig kan worden aangesloten op deze accu.

Oplader

De 4-stage oplader heeft een CC/CV laadprofiel en is voorzien van geavanceerde IC geregelde hoog frequent schakelende laadtechniek. Naast de lage EMC uitstoot heeft deze oplader ook een hoog rendement. Het is ook mogelijk de accu te laden met andere opladers, mits deze geschikt is voor het type accu, als U daar vragen over heeft raden wij U aan contact met ons op te nemen.

Garantie

Dit type accu heeft 24 maanden garantie.

Voor meer informatie of bestellingen kunt u een e-mail sturen
Februari 2019: Vanaf februari 2019 krijgt u bij een boeking van een hele dag vissen 15% korting in de webshop van de Hengelsportzaak van West Friesland: Treffers Fishing en Outdoor. Het is ook zeker de moeite om bij Treffers langs te gaan en daarna de velen vaarten en sloten daar af te struinen naar vis.