Vistechnieken

De technieken die we tijdens de visdag kunnen gebruiken zijn: trollen, verticaal-visen, dropshot, slepend vissen, en penvissen.

  • Trollen: bij deze techniek wordt met een plug ( hard kunstaas) of een shad (zacht kunstaas) achter de boot gevist tijdens het varen.

Diverse Pluggen

  • Verticalen: hierbij vissen we met een shad of een doodaas visje, bij beide zit er een haak met een loodkop. Deze laten we op de bodem zakken en tikken we met korte tikjes omhoog en laten deze dan weer rustig naar de bodem zakken of boven de bodem zweven. De aanbeet volgt vaak op het moment van het laten zakken van het kunstaas of tijdens hetzweven boven de bodem.
  • Dropshot: hierbij zit de haak dwars op de lijn met de punt naar boven. Aan deze haak wordt een shad of dode aasvis bevestigd en het lood zit ongeveer 20 cm onder de haak, afhankelijk van de situatie. Hier wordt ook met een strakke lijn gevist. Door het zachtjes heen en weer bewegen van de hengeltop en/of het driften van de boot wordt het aas in beweging gebracht. De aanbeten zijn werkelijk spectaculair als u dit nog nooit heeft ervaren zult u de eerste keer denken dat iemand hard op u hengel slaat, 1 aanbeet en u bent verkocht.
  • Pen-vissen: hierbij vissen we op snoekbaars of snoek met een dobber en een dode aasvis.
  • Slepend vissen: met deze techniek vissen we met een (speciale) dobber en een dode aasvis en varen we heel rustig op de elektromotor met de dobbers achter de boot.
  • Werpend vissen: vanuit de boot werpen met diverse soorten kunstaas.

Daarnaast is een action cam aanwezig en het filmen van u vangsten is ook mogelijk.

De film wordt enkele dagen na de visdag digitaal naar u verzonden, zodat u nog vaak kunt genieten van uw vangsten.

Hier kunt u boeken