Mijn passie voor vissen

Mijn passie voor het vissen is eigenlijk met de paplepel in gegoten. Op 4 jarige leeftijd is bij mij de passie voor vissen ontstaan. Eerst heeft mijn vader mij geleerd om met een vaste stok te vissen en al snel mocht ik met hem mee achter de roofvis aan. Ook het feeder vissen en vele andere technieken heb ik van hem geleerd.
Het roofvissen begon eerst met het pen vissen op snoekbaars, toen nog met levend aas, wat vandaag de dag natuurlijk niet meer mag.

Het sportvissen heeft mij nooit meer los gelaten en zelfs in de pubertijd ben ik blijven vissen. In het voorjaar als er even niet op roofvis gevist mag worden, ga ik graag naar de pier of naar het strand om daar op zeevis te vissen. Ook vind ik het leuk om dan de feederhengel te pakken en op witvis te vissen.

Regelmatig nam ik vrienden, familie en kennissen mee om te gaan vissen, om zo te laten zien wat er geweldig is aan het vissen.
De reacties waren, op een enkeling na, altijd positief. Het is natuurlijk nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd, maar velen die met mij mee zijn geweest, vissen nu nog.

Door deze enthousiaste reacties is het idee geboren om van mijn passie wellicht mijn werk te maken en is Fishing guide Marc Krull ontstaan.
Afgelopen januari heb ik bij sportvisserij Nederland de cursus viscoach succesvol afgerond en ben ik met de volgende begonnen. De cursus vismeester.

Ook vind ik het leuk om mee te doen aan vis/boot wedstrijden, zowel lokaal als grote wedstrijden. Denk hierbij aan Luremaster en Open street Amsterdam.

Hier kunt u mijn online agenda bekijken en boeken